Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,60 g |
| Tuky | 15,23 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 30,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Moje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v těstíčku,
pomalu pečená krkovička v celku,
krkovice v pivním těstíčku,
krkovička v pivním těstíčku,
pivni těsticko,
marinovaná krkovice v celku,
pomalu pečená krkovice v celku,
krkovicka v cesticku,
pivní medová marináda,
marinovaná krkovička v těstíčku,
pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice,
medové těstíčko,
smazena krkovice,
smažená krkovička,
medové řízečky,
krkovička v pivní marinádě,
medová marináda na krkovici na gril,
krkovička v pivním v těstíčku,
marinada pivni medova,
kekovice v pivnim testicku
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
tuk na smažení,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (13)
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.
+