Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.
Krok 2: Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Moje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 23 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno 29. 4. 2025 12:38
Čokoládový fondant
Přidáno 29. 4. 2025 09:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 minutami
Výborná svíčková
Nikki60 před 33 minutami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 2 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 3 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 4 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 4 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 6 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
řezanka,
hovězí řezanka,
řezanka z hovězího masa,
řezanka recept,
hoclavska rezanka,
řezanka z hovězího,
ďábelská řezanka,
hodslavká řezanka,
recept na řezanku,
hovezi řezanka recept,
hodslavickà řezanka,
recept na hodslavskou řezanku,
hodclavská řezanka,
hodlavská řezanka,
recepty na hodslavskou rezanku,
řezanka hovězí,
vepřová řezanka,
recept na řezanka,
řezenka,
luxusni rezanka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
směs zeleninová,
houby sušené,
vývar,
protlak rajčatový,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (16)