Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 258 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 1,04 g |
Vláknina | 15,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 122,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře v citrono - medové marinádě s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWLg
Moje poznámka
Pečené kuře v citrono - medové marinádě s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWLg
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 13 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 3 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 5 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 5 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 8 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 8 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 9 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 9 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 9 hodinami
Tématické fráze:
marinada na pecene kure,
marinada na kure s medem,
pečené kuře na medu,
kuře na medu s česnekem,
marináda na kuře,
marináda z medu,
pečené kuře,
medové kuře,
pecene kure s cesnekem,
kuře v citrónové marinade,
kure v marinade,
medové pečené kuře,
pecene medove kure,
kuře na medu a citronu,
pecene kure marinada,
citronová marináda na kuře,
kuře na medu,
citronovo medové kuře,
kure v marnade,
pečené kuře na citronu
Suroviny:
kuře,
sůl,
med,
citron,
česnek,
voda
Komentáře (25)