Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
Moje poznámka
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
ilkanna@seznam.cz před 45 minutami
Jablečný perník
jalamo před 1 hodinou
Domácí těsto kataifi
Josef12099 před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 2 hodinami
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 6 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 6 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 6 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na žampionech
pankovazuzana před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí žebra na víně,
dušené hovězí žebro,
dušená hovězí žebra,
dušená žebra,
hovězí žebro dušené,
dušené hovězí,
hovězí žebra na červeném víně,
hovězí žebra dusena,
žebírka na červeném víně,
dusene hovezi zebra,
uprava hovezich zeber,
dusena zebirka,
recept na dusene żebirka,
jak upravit hovězí žebra,
příprava hovězích žebírek,
hovězí žebro na červeném víně,
hovězí řebírko,
dušené žebírko,
úprava hovězích žebírek,
hovězi žebra nakládané recepty
Suroviny:
žebra,
polévka cibulová instantní,
víno červené,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (9)