Slezské řízky
Bramboráky patří mezi prosté jídlo, které je oblíbené napříč generacemi. Když ale základní bramborové těsto naplníte masem, houbami a uzeninou, rázem vykouzlíte bohatý hlavní chod, který ocení zejména mužské osazenstvo stolu.
Suroviny
Porce: počet porcí je dán spotřebitelem
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXD9
Moje poznámka
Slezské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXD9
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 34 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
slezský řízek,
cholesterová dieta,
cholesterová dieta recepty,
slezky řizek,
slezské recepty,
slezský kuřečí řízek,
slezsky rizek recept,
slezská kuchyně recepty,
dáme řízek,
dieta cholesterova,
slezsky rizek v bramboráku,
božské řízky,
slezský kuřecí řízek recept,
slezský řízek recepty,
řizek,
řízky,
recept slezsky rizek,
prezidentské rizky,
recepty slezské kuchyně,
český řízek
Suroviny:
maso vepřové,
houby lesní,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (33)