Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená jatýrka v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Misutka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 605 kJ /
623 kcal
Bílkoviny73,26 g
Tuky17,08 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 440 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy41,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra nakrájíme a posypeme paprikou. Krok 2: Vejce rozmícháme s mlékem přidáme mouku, papriku, sůl a 3 lžice nasekané petržele. Krok 3: Játra obalíme v těstíčku a smažíme na oleji. Krok 4: Z jedne strany a když je otočíme přidáme nakrájenou cibuli kterou necháme zesklovatět.

Zveřejněno 21. 9. 2009

Poznámka autorky Misutka

recept je z časopisu Pošli recept není to vlastní nápad

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vYz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vYz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Dávám do těstíčka místo mléka studenou vodu,těstíčko po usmažení krásně křupe.Solím až usmažený řízek,jinak jsou játra tvrdší,to je fakt.:-)

vypadají nádherně takto osmažená....určitě vyzkouším:yes:

Sidero, shoda;-)já je taky dělala stejně, ale drůbeží:-D Bylo to vynikající a hodně syté, k tomu byla bramborová kaše. Dávám boda:yes:

Použila jsem telecí játra, byla výborná,:-p jen jsem na talíři ještě přisolovala.:yes:

sidero, vypadá to zajímavě, jaké to bylo?:-?

já jsem si toho ani nevšimla,ale jestli tam byla chyba omlouvám se a děkuji tomu kdo to opravil,psala jsem to narychlo.

Já taky ne, asi už je to opraveno;-)

a já to nechápu?jako nějaký překlep nebo co?já tam nic nevidím špatně

:-((:-((:-O:-?bebř.játr-chápu, vekce :-? také chápu:-OMisutko, nejde to opravit - jako recept:-?:-?;-)

Tématické fráze:
vepřová játra v těstíčku, smažená vepřová játra v těstíčku, křehká smažená vepřová játra, kuřecí játra v těstíčku, vepřová játr, játra v těstíčku, smažená játra v těstíčku, smažená kuřecí jatýrka, smažená srnčí játra, srnci jatra v testicku, srncí jatra, srncí gulas z vnitrností, smažená kuřecí játra recepty, smažená jatýrka vepřová, játra vepřová narychlo, recepty veprova jatyrka, křehká smažená játra, recepty vepřova játra v těstičku, husí játra v těstíčku, vepřová játra recepty v testicku

Suroviny:
játra vepřová, vejce, mouka hladká, mléko, paprika sušená sladká, sůl, pepř, petržel, olej, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu