Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 683 kJ / 6 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,99 g |
Tuky | 404,38 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 634,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEnY
Moje poznámka
Broskvový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEnY
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
JanaK24 před 53 minutami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 1 hodinou
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 1 hodinou
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 1 hodinou
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 7 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 9 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 12 hodinami
Tématické fráze:
broskvovy dezert,
dezert s broskvemi,
dezert z broskví,
dezerty z broskví,
broskvové dezerty,
dezerty s broskvemi,
broskvový desert,
dezerty s broskvi,
dezerty broskvemi,
lehky dezert s broskvemi,
dezert s broskvemi a pudinkem,
dezert s broskví,
dezerty broskvové,
dezert z broskvemi,
broskve dezert,
broskvokový dezert,
broskvovy dezert recept,
cukrovi z bylku,
recepty dezerty za chvili,
dezery poháry
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka hladká,
ořechy mleté,
máslo,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mléko,
šťáva broskvová,
broskve
Komentáře (2)