Postup přípravy
Krok 1: Horní stehna vykostíme, upravíme na řízky, posypeme kořením, obalíme v hladké mouce. To samé uděláme s játry a smažíme. Podávala jsem s kočičákem.
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Moje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 8 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 57 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 2 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 3 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Tématické fráze:
stehenní kuřecí řízek přírodní,
stehenní kuřecí řízky přírodní,
prirodní kureci stehenni rizek,
kuřeci stehenni řizky přírodní,
recept na přírodní kuřecí stehenní řízky,
stehenní řízky recept,
přírodní kuřecí stehenní řízky,
játrové řízky,
kuřecí horní stehenní řízky,
přírodní stehenní řízky,
stehenní řízky,
andělské řízky,
kuřecí stehenní řízek přírodní,
kuřecí horní stehna přírodní,
kureci horni rizky,
hotní stehenni řízek,
přírodní kuřecí stehení řízky,
koreni cinsky drak,
kuřecí přírodní horní stehna,
krůtí rizky na přírodní zpusob
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra kuřecí,
koření,
mouka hladká
Komentáře (2)