Suroviny
Porce: 1 plech (32x24cm)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 559 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,90 g |
Tuky | 153,88 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 119,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čoko-ořechová buchta s tvarohem (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXK6
Moje poznámka
Čoko-ořechová buchta s tvarohem (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXK6
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Praizlerka před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 3 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 5 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 5 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 7 hodinami
Tématické fráze:
ořechová buchta na plech,
tvarohovo ořechová buchta,
čoko buchta,
tvarohová buchta s orechy,
ořechová buchta,
ořechovo tvarohová buchta,
buchta z bílého jogurtu s tvarohem,
recept na čoko buchtu,
jogurtová buchta s ořechy,
čokobuchta,
tvarohovoořechová buchta,
čoko buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem,
čokoořechová bábovka,
čoko buchty,
ořechovotvarohová buchta,
buchta na plech s ořechy,
tvarohová buchta na plech,
čokoořechová buchta,
ořechová buchta s jogurtem
Suroviny:
ořechy vlašské,
mandle mleté,
čokoláda hořká,
jogurt bílý,
mléko obilné,
vejce,
tvaroh,
fruktóza
Komentáře (8)