Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 581 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,56 g |
Tuky | 202,92 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 15,15 g |
Sacharidy | 26,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitek v nivové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMVX
Moje poznámka
Závitek v nivové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMVX
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 5 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 9 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Tématické fráze:
nivové závitky,
vepřová kotleta s nivovou omáčkou,
vepřové medailonky s nivovou omáčkou,
medailonky v nivové omáčce,
vepřové kotlety v nivové omáčce,
veprove maso v nivove omacce,
kotlety v nivove omacce,
vepřová kýta v nivové omáčce,
kotlety s nivovou omáčkou,
vepřová kýta s nivovou omáčkou,
vepřová se žampiony v nivové omáčce,
kotleta s nivovou omackou,
kotleta s nivovou omáčka,
nivove zavitky kureci,
veprove zavitky v nivove omacce,
kureci medailonky na nivove omacce,
kureci platek v nivove omacce,
stouchané brmbory,
vepřová kotleta na pepři a na nivové omáčce,
nivové kuřecí závitky
Suroviny:
maso vepřové,
klobása,
sýr niva,
sýr tavený,
šlehačka,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
hořčice,
olej,
cibule
Komentáře (1)