Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci horkovzduch u své trouby. Maso můžete volit dle svých preferencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Moje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 53 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rizky z trouby,
obalované vepřové řízky pečené v troubě,
řízky v troubě,
řízky do trouby,
řízek z trouby,
řízky v horkovzdušné troubě,
vepřové řízky z trouby,
vepřové řízky z trouby,
kuřecí řízky z trouby,
řízky pečené v troubě,
řízky z krkovice v troubě,
pečení řízků v troubě,
vepřový řízek z trouby,
vepřové řízky v troubě,
rizky na plechu,
jak péct řízky v troubě,
rizek v troube,
řízky bez tuku,
řízky z horkovzdušné trouby,
obálovací směs na řízky
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (12)