Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná kuřecí pomazánka s koprem

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aisha

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 228 kJ /
533 kcal
Bílkoviny44,38 g
Tuky39,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy0,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kureci maso, cervenou cibuli, vejce a kopr nasekane na drobno, spojime majonezou, pridame horcici a dochutime peprem a citronovou stavou.

Podavame s pecivem.

Zveřejněno 7. 2. 2013

Poznámka autorky aisha

Maso jsem pouzila ze silneho vyvaru na polevku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XV98

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XV98

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Možná bych to vyzkoušela z pečeného masa :-). Ale velmi dobrý nápad

jarka skrobakova: Dekuji za realizaci a fotecku, jsem rada, ze vam chutnalo..:-K:-K

Aisho připravila jsem k večeři tuto pomazánku a byla výborná, posílám bodík a foto. Děkuji za rcp :yes::yes::-p:-K

:-p:yes: krásný receptík, určitě vyzkouším:-K

Krása už jen od pohledu:-K:yes:Kuřecí vývar u nás je dost často,ale mě nenapadlo z masa udělat pomazánku:-8;-)Z hovězího ano:-pMáš to parádní:-*

Vsem vam moc dekuji za zajem a komentare..:-K:-K..

olahok, magdalenka: O, vy lichotnici..:-8:-8:-D:-D

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

Zajímavá změna:yes::yes: určitě vyzkouším:-)

olahok: Ďakujem, tak teraz som v rozpakoch nad takýmito komplimentmi...(beztak ma tu niekto nazval rýpalom...)priznám sa, niekedy si prisadnem prsty, lebo chcú ťukať do klávesnice - po tieto dni dosť často. Na šťastie, mám aj menej času na podrobnú analýzu tunajšieho diania...

pro magdalenka: Můj obdiv má též, už dávno, za ty skvostné rcp. Ale Vy též máte můj obdiv, nejen za Vaše rcp, ale i za zvládnutí té soutěžní smršti, kde si stále zachováváte chladnou hlavu, nezbývá než vydržet. Vím, že si svoji úroveň udržíte.:yes::yes::yes::-K:-K

olahok: je to celkovo šikulka a priniesla sem aj super recepty zo svojej novej domoviny. Má môj obdiv.

Aisha, Vy jste "foodstylistka" Top receptů! Opět pokoukáníčko!:yes::yes::yes::-K

I mně se pomazánka líbí. Z kuřecího masa mne nenapadlo ještě udělat pomazánku jen z hovězího vařeného. Vyzkouším a láká mne i ta vůně kopru;-) Za tip a hezkou fotečku+:yes::yes::yes::yes:

Pěkná pomazánka až bude polévka tak vyzkouším já bych si pochutnala:yes::yes:

Konečně zase jeden krásný recept:yes::yes:

Tématické fráze:
kureci pomazanka, jemna kuřecí pomazánka, pomazanka z kureciho masa, kuřecí maso s koprem recepty, pomazánka z kuřecího masa s koprem, recepty s koprem, vareni kureci pomazanka

Suroviny:
maso kuřecí, vejce, cibule červená, kopr čerstvý, majonéza, hořčice dijonská, šťáva citronová, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu