Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 915 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,13 g |
Tuky | 46,76 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 127,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burák z filmu Auta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9vQ
Moje poznámka
Burák z filmu Auta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9vQ
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 7 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 4 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 5 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
dort burák,
dort burák postup,
dort auto burák,
auto burák dort,
recept na dort auto burák,
burak,
burák auto dort,
dorty burák,
burák dort,
postup na dort burák,
dorty auto burak,
recepty z filmů,
recept na dort burak,
dort auto burak postup,
jak udělat dort auto burak,
jak udělat dort burák,
auto burák dorty,
dort burák auto,
auto burák na dort,
dort auta burák
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
krém,
poleva čokoládová,
hmota modelovací
Komentáře (5)