Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 10,35 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 366,75 g |
Postup přípravy
Správne upečené tyčinky sú zvonka chrumkavé, znútra mäkké. Nevysušiť dlhým pečením!
Zveřejněno 28. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grissini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLPr
Moje poznámka
Grissini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLPr
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 9 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 50 minutami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 2 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 3 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 3 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 4 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 4 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 6 hodinami
Tématické fráze:
tyčinky grissini recept,
grisini,
grisiny,
grisiny recept,
tyčinky grissini,
grisini recept,
crissini,
domaci grissini,
recept na grisiny,
grisimi,
tyčinky grisini,
recept na grisini,
grisinni,
tycinky grisini recept,
recept na crissini,
grissini tyčinky,
jak udělat grissini,
crisini,
domácí grissiny,
grisiny tyčinky
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
olej olivový,
cukr,
sůl,
voda
Komentáře (36)