Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jambajs jambajs

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie922 kJ /
220 kcal
Bílkoviny10,06 g
Tuky1,96 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy26,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme ,potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Krok 2: Na oleji zprudka opečeme. Celer nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka. Krok 3: Pekáč vyložíme plátky masa, posypeme cibulí a strouhaným celerem,zalejeme šlehačkou. Krok 4: Pečeme v troubě 35 minut na 200°C. Podáváme s hranolky, opékaným bramborem nebo vařeným bramborem. Obloha dle chuti.

Zveřejněno 17. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJLA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJLA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sváteční roštěnky, babicovy dobroty 17.2.2013, recept na roštěnky na ve šlehačce, přírodní roštěnky s cibulí, roštěnky s opečenou cibulí, roštěnky v troubě, přírodní roštěnka omáčka s hořčicí, recept na roštěnky s kokosem

Suroviny:
roštěná hovězí, cibule, celer, šlehačka, sůl, pepř, hořčice, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu