Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,20 g |
Tuky | 19,19 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,11 g |
Sacharidy | 17,28 g |
Postup přípravy
Podáváme s libovolným zeleninovým salátem, popřípadě s opečenými bramborami.
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J0M
Moje poznámka
Skořicové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J0M
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 19 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 1 hodinou
Medové perníčky
Kremrole před 2 hodinami
Moravské zelí
JuliePetule před 4 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 4 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 5 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 5 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 7 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 8 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 15 hodinami
Tématické fráze:
skořicové maso,
maso se skořici,
maso na skořici,
maso se skořice,
maso na.skorici,
maso a skorice,
skořice na maso,
recept na trhané maso se skorici,
top recepty maso skořice,
pečené maso se skořicí,
pečené maso skořice,
recept pečené maso se skořicí,
skořicové vepřové placičky,
vepřové skořicové maso,
zajímavé recepty maso,
skořice do masa,
recepty maso skořice,
skořicová omáčka,
mleté maso se skořicí,
zajímavý recept maso
Suroviny:
kýta vepřová,
skořice,
omáčka chilli,
vejce,
solamyl,
omáčka sojová,
sůl,
olej
Komentáře (35)