Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky na hořčici

Hodnocení receptu je 5,0 (73×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení masa

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Křehké maso, které se bude rozplývat na jazyku, s pikantní chutí hořčice a jemnou smetanou. Jednoduchá příprava, druhý den dáte do pekáčku a do hodiny máte bohatý oběd pro celou rodinu. Stačí už jen vymyslet přílohu.

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 596 kJ /
859 kcal
Bílkoviny77,48 g
Tuky55,02 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy12,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a dáme je do vhodné nádoby. Krok 2: Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, 1 lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku kremžské hořčice, na kolečka nakrájenou klobásu, olej, osolíme, opepříme a promícháme. Vložíme na noc do lednice. Krok 3: Maso vložíme na pekáček, zalijeme cca 100 ml vody, přikryjeme alobalem a 30 minut pečeme na 250 °C. Krok 4: Poté alobal odstraníme, přilijeme cca 100 ml smetany a ještě 15 minut dopékáme na stejné teplotě. Krok 5: Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

TIP: Jak dlouho vařit brambory, aby nebyly tvrdé nebo rozvařené?

Zveřejněno 16. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5R5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5R5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (58)

Prima recept, já nemám rád cibuli, tak to bylo bez ní.
Připravil jsem pro přátele a nikomu nechyběla. Moooc dobré...

Včera jsem dělala k obědu. Sice jsem neměla klobásu, ale i tak to bylo dobré, dostala jsem pochvalu.

:yes:

Moc dobrý krmivo. Dal sem víc hořice, jak už bylo napsáno lžíci a lžíci, trochu chilli. Pivem sem nepodlejval, neměl sem na něj chuť, ta přišla až o dojezení :-D
Určitě sem to nedělal naposled...

Paradny recept mam inspiraciu co uvarit na nedelu:yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K:-K

:yes::-K

Dobrota .... <3<3<3

Valis: ;-)

Dnes jsme měli k obědu, syn s rýží a manžel s hranolky a byla to pochoutka.Klobása byla šunková a čabajská,ta druhá dala lehce pikantnost a krásnou barvu.V ledničce byla načnutá sklenička s "Lečem bez zavařování " ,tam se dává kelímek hořčice, přidala 4 PL do hotového masíka a to jsme se tedy olizovali. Jani ,jste šikulka :yes:

zdenka.s: To mne moc těší! Musím to taky zas uvařit a vyměnit tady tu příšernou fotku :-D

HRUSTICKA 3. 6. 2017 11:15
dobré to bylo:-)

HRUSTICKA: děkuji :-)

Díky za recept, dodržel jsem instrukce, jen místo lžičky jsem dal lžíci a místo vody pivo. Já už k podlévání ani nic jiného nepoužívám. Dopadlo to dobře a chutnalo! :yes:

Radous: Tak to mne moc těší!!! :-8

alus.s: díky, to jsem ráda:-)

Jani, výborná pochoutka, doma jsem měla jen šunkovou klobásu ... a ta šťávička :-p ukládám do oblíbených :yes: :yes: :yes:

dexulka: moc děkuji a děkuji za foto!!:-)

Moc dobré,určitě zopakuji :-p Posílám bod i foto :yes:

Tereza Stepanova: děkuji, Terezko, je balzám na duši slyšet něco takového:-8

Jani :-K, Tvé recepty mě nikdy nezklamou a tento není vyjímkou. Bylo to opravdu vynikající :-*. Použila jsem vepřové kotlety a dva druhy klobásek, ostravskou a maďarskou. Opravdu lahůdka:-! Zasloužíš si +20 a přidávám i fotečku ;-).

Sonyk: díky;-)

Velmi pěkný recept, včera vyzkoušeno a muž si velmi pochvaloval, i mě moc chutnalo:yes:

Lucie: Tak super!! Určitě nevadí, že přítel dal hned i do smetany, taky možnost;-)

tohle byla s pritelem nase vcerejsi vecere a fantazie - obema strasne chutnalo, i kdyz pritel necetl poradne postup a maso rovnou nalozil i do te smetany.. :-D ale i tak to bylo dokonaly a vyborny - urcite budeme delat casteji :yes::-p

HankaR.: díky, tak to jsem moc ráda!!:-)

Recept mě zaujal,a vyzkoušela jsem ho v pomalém hrnci. Jedním slovem-vynikající. Měla jsem šunkovou klobásu, koření jsem použila Česnekové kotlety a mlaskala celá rodina, Dávám do oblíbených:yes:

Samé dobroty:-*:yes::yes:

suslajda:;-) Máš ode mne něco emailu;-)

:-Kto je pěkně šťavnatý masíčko:-*utřela jsem slinu a tobě posílám bod č. 12:yes::yes:

Moc děkuji za milé komentáře:-8

Hořčici pod maso i do omáček můžu :yes::yes:+ Ukládám a dávám boda.

Jani, hořčice a smetana - to je mňam kombinace.:-p:-p:-p Bodík!:yes:

Masíčka na hořčici u nás frčí, takže Jani bodík už letíííí;-):yes:..+1

:yes::-p vypadá to dobře, vyzkouším.

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
vepřové nudličky, vepřové na hořčici, vepřové nudličky na smetaně, vepřové maso na hořčici, veprove nudlicky v horcicne omacce, vepřové nudličky recepty, vepřové nudličky maso recepty, nakládané vepřové nudličky, vepřové nudličky recept, hovězí nudličky na hořčici, veprove nudlicky na hortici, veprove v horcici, vepřové maso v hořčičné omáčce, vepřový na hořčici, vepřové hořčice, vepřové na hořčici v pomalém hrnci, pac choi recepty, vepřové nudličky na pepři, vepřové nudličky na horcici se smetanou, recept vepřové nudličky

Suroviny:
maso vepřové, hořčice plnotučná, hořčice kremžská, cibule, smetana ke šlehání, olej olivový, klobása, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu