Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 173 kJ / 2 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,92 g |
Tuky | 102,45 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 293,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánové mráčky (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Zz
Moje poznámka
Banánové mráčky (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Zz
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 49 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
bánánové sladkosti,
zdravé sladké pečení recepty z bananem,
instantní vločky hrachové recepty,
peceme s bananem,
banánové těsto zdravé,
zákusek \"mráček\",
zdrave pečeni s bananem,
zákusek mráčky,
zdravé bananové pečení,
banánové zdravé pečení,
bananová moučková,
mráček s vločkama,
zdravé sladkosti z banánů recepty,
zdrave cukrovi bananove vločky,
pečeme banánové sladkosti,
zdravé recepty těsto z banánů,
hrachové instantní vločky recept,
zdravé recepty rozmačkaný banán těsto,
zdravé pečení recept těsto rozmačkaný banán
Suroviny:
mléko obilné,
tuk hera,
vločky,
vejce,
mléko obilné,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
banán,
fruktóza
Komentáře (2)