Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| Tuky | 90,50 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2vB
Moje poznámka
Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2vB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 29 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 50 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez recepty,
babicovy dobroty 6.4.2013,
babicovy dobroty recept z 6.4.2013,
babicovi recepty 6.4.2013,
vepřový ořez,
uzená vepřová žebírka,
pecínek,
vepřové žebírka pečené na zelí,
vepřový ořez recept,
recepty uzená žebírka,
veprove orezy recepty,
babicovy dobroty recepty 6.4.2013,
babicovy dobroty 06.04 2013,
babicovy dobroty recepty z 6.4.2013,
babicovy dobroty 06.04.2013,
uzene vepr.zebirka,
recepty z hovězího ořezu,
hovězí orez recept,
uzená vepř. žebírka,
co uvařit z ořezů
Suroviny:
ořez vepřový,
žebra uzená,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
solamyl,
voda,
sůl
Komentáře (15)
Já mix masa používám,když potřebuji uvařit pro
více lidí a pokaždé je to jedlé
Držím palce při dalších výtvorech.