Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 195 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,02 g |
Tuky | 194,82 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 17,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaná roláda se sýrem a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8z9W
Moje poznámka
Slaná roláda se sýrem a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8z9W
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 56 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
slaná roláda se sýrem nivou,
slaná piškotová roláda,
slana rolada,
sýrová roláda s hroznovým vínem,
roláda naslano,
studené slané rolády,
piškotová roláda slaná,
slané rolády,
rolada na slano,
piškotová roláda naslano,
náplň do slané rolády,
slané roládky k vínu,
piškotová roláda na slano,
rolády na slano,
slané rolády na studené mísy,
piškotová slaná roláda,
kynuta slana rolada,
roláda s piškotu s nivou,
piškot s hroznovým vínem,
slaná náplń do rolády
Suroviny:
bílek,
voda,
sůl,
žloutek,
mouka hrubá,
lučina,
sýr niva,
špalíčky mandlové,
víno hroznové,
sýr tavený,
alobal
Komentáře (20)