Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 27,80 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 485,63 g |
Postup přípravy
Šikovných receptů vyrábí Vitana několik druhů, do těsta jdou použít všechny.
Zveřejněno 19. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šikovný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZA6
Moje poznámka
Šikovný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZA6
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
unold 68415 recepty,
pekárna unold,
unold8660.cz,
domáci chlebík,
unold recepty,
domácí pekárna unold,
unold 68511 recepty,
www čarujeme,
chlebík z domácí pekárny,
domácí pekárna unold recepty,
recepty unold,
www,čarujeme,
unold 68511 domácí pekárna,
domácí pekárna unold 8660,
hříbková omáčka na zapékání,
hříbková omáčka vitana,
unold pekárna recepty,
porovitý domácí chlebík,
domácí pekárna unold 68511,
recepty pro unold 68415
Suroviny:
voda,
olej olivový,
cukr,
sůl,
omáčka hříbková,
kmín drcený,
česnek sušený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
kvásek
Komentáře (10)