Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté těsto na slané pečivo

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 300 kJ /
2 701 kcal
Bílkoviny69,85 g
Tuky71,81 g
Vláknina19,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,61 g
Sůl14,00 g
Sacharidy434,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pečky v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Těsto. Krok 2: Pak těsto vytáhneme, propracujeme a použijeme.

Zveřejněno 4. 8. 2009

Poznámka autorky cathleen

Těsto je vhodné na bulky, kaiserky, hamburgerové bulky, rohlíky i veky.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5wK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5wK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (62)

maris: díky, Maruško :-K jsem ráda, že se recept osvědčil!

cathleen: Ivo, výborné, nemám je tak krásné jako Ty, nepotřela jsem je vajíčkem ( mám domácí a bylo mi líto je použít;-):-D) jen mlékem a sypala jsem směsí černého sezamu, soli, česneku a cibule. Díky za recept, s Tebou to je na jistotu;-):-). Dovolila jsem si přidat fotku:-8

Housky lehoučké jak pirko:yes:, super přidávám foto

:-8 děkuju všem za postupně přidávané fotky :yes: díky!

;-) Děkuji za recept, na popvé se docela povedli a proto posílám 4 bodík na konto a fotečku.

Přesně jak píše bystrouška - jako vždy, výborné! :yes: Mouku jsem dala celozrnnou, ne chlebovou a těsto mělo úplně ideální konzistenci! Dělala jsem hamburgerové housky (9) dle Tvých rad a byly nádherné a opravdu moc dobré! Manžel je vyfotil mobilem, tak mi je snad stáhne do pc, abych mohla přidat i foto. ;-)Opět děkuju za skvělý recept! :-K

Jako vždy -výborné:yes:. Část hladké mouky jsem nahradila celozrnnou a podle Tvé rady, že celozrnná mouka víc "pije", jsem hladké mouky dala méně. Bulky byly vynikající;-) určitě budu pect častěji:-K. Dávám bodík ( bohužel pouze jeden) a také jsem přidala fotky:-8.

Cathleen pekla jsem z tohot těsta bulky a neměly chybu, udělala jsem jich z této dávky 12 ks:yes:

Urcite ano :-) jen celozrnna mouka vic pije vodu, tak ji do testa das asi malinko mene. Dej ji min a pak, pri michani, dosypavej ;-)

Zdravím holky :) Cathleen: Myslíte, že by to šlo např. i s celozrnou moukou? Nebo aspoň půl na půl? :-p

Cat, z dovolením, som pridala foto, večer som piekla. Sú, ako obyčajne, veľmi chutné.
Ale, neviem, či mám veľmi suchú múku, alebo ty robíš také pevné cesto, ja vždy musím ešte pridávať vodu, sa mi zdá, že pekáreň sa veľmi trápi...

Děkuji ;-)

Leni, už to samozřejmě přesně nevím, ale pamatuju si, že z 1-1,2 kg mouky jsem dělávala 16 bulek, na dva plechy. Myslím, že z téhle dávky bys jich 9 udělat mohla - nemusí být přece nějak moc veliké, s velkou vrstvou těsta....udělej bulky a svrchu je rukou rozplácni třeba jen na výšku 2-2,5 cm. Než je dáš péct, nakynou i trochu do výšky a během pečení také.;-)

Cathleen prosím, kolik z jedný várky uděláš těch hamburgerových bulek - velikostně jako máš na obrázku. Potřebuju jich 9.:yes: Děkuji za odpověď

Cathleen:-), tak jsem včera opět dělala, z tohoto Tvého těsta bulky a bagetky (jen jsem chlebovou mouku nahradila celozrnnou) a rána se nedočkaly:-p. Jsem moc ráda, že tu tenhle recept je, protože na housky a jiné je opravdu super:yes:.

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
kynuté těsto, slané kynuté těsto, slané pečivo z kynutého těsta, slane testo, kynuté těsto na slano, slané pečivo, kynuté těsto slané, recept na slané testo, pecivo z kynuteho testa, švestková povidla v domácí pekárně, kynuté těsto recept, domácí pečivo, kynuté slané těsto, pečivo, slané kynuté těsto recept, slané pečivo recepty, kynute testo v domaci pekarne, kynuté těsto z domácí pekárny, slané recepty z kynutého těsta, kynute testo domaci pekarna

Suroviny:
voda, olej, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí, cukr, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu