Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnková bábovka II.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mikimik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 682 kJ /
4 226 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky148,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce utřeme s cukrem, přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko, vše zamícháme. Krok 2: Do malé misky odlijeme trochu těsta, přidáme 1 kávovou lžíci kakaa a zamícháme. Krok 3: Formu na bábovku vymažeme sádlem a vysypeme kokosem, poté střídavě lijeme bílé a kakaové těsto, pečeme cca 45 minut.

Zveřejněno 25. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnková bábovka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykLE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrnková bábovka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykLE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Bábovka je super, zrovna ji mám v troubě :).
Přidávám do ní oříšky na jemno pomleté a nasekanou čokoládu, hotovou ji poleju čokoládu :-*

justyna123:dekuji:-)

Bábovka vypadá opravdu k nakousnutí,proč recept mazat?Dnes peču chlebíčkové večky,tak když už budu mít zapnutou troubu-spojím příjemné s užitečným.

O tom, že podobných receptů tu už pár je vím, ale i přes to nevidím důvod, proč recept mazat. Má pěknou fotografii a postup je také dobře napsaný. Pokud bych recept smazal, musel bych smazat i ty ostatní podobné.

Pokud budete na tento komentář reagovat, pište prosím do diskuze, sem to nepatří, děkuji :-K.

Frantiska: :-D tak to potom babo raď :-O asi taky přidám recept na bábovku :-// jenže mě ho smáznou dřív, než ho vložím :-D:-D:-D

:) poslano

Frantiska: napiš to adminům, oni to smáznou ;-)

krásná :-);-):yes:

Tématické fráze:
hrnková bábovka bez vajec, hrnková bábovka, hrnkova kávová bábovka, hrnkova kakaova babovka, bábovka, bábovka se sádlem, bábovka bez vajec hrnková, babo raď recepty, hrnková bábovka s kokosem, bábovka hrnková, hrnková tvarohová bábovka s olejem, hrnkova kokosová bábovka, hrnková bábovka bez vejce, bábovka postup, hrnková mramorová bábovka, kokosová hrnková bábovka, super hrnková bábovka, hrnková bábovka kokosová, hrnková bábo, hrnickova babovka s kokosem orisky a kavou

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, kakao

Přidat fotografie receptu