Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tortellini s rajčatovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie792 kJ /
189 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky11,40 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opražíme do bleda múku, zalejeme mliekom a rozvaríme na hladkú omáčku. Krok 2: Vmiešame pretlak, osolíme, necháme povariť 10 minút na hustejšiu omáčku. Krok 3: Vložíme nasekanú bazalku a na kolieska narezané olivy. Krok 4: Tortellini uvaríme a porcie na tanieri prelievame omáčkou. Krok 5: Ozdobíme lístkom bazalky a posypeme syrom.

Zveřejněno 20. 9. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9Mv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9Mv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Potřebovala bych nějaký recept na nějakou tu sýrovou či smetanovou omáčku. Předem děkuji

Tortelliny jsem jeden čas hodně kupovala a vařila, ale máme k nim raději sýrovou nebo smetanovou omáčku. Teď jsem na ně nějak zapomněla :-//. Ď za připomenutí.;-) +

:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
torteliny s rajčatovou omáčkou, tortellini se syrovou omackou, omáčka na tortelini, rajcatova omacka na torteliny, torteliny s boloňskou omáčkou, tortellini, torteliny s rajčatovou omáčku, tortellini recept, tortellini se smetanovou omáčkou, omacka na torteliny, toteliny s rajčatovou omáčkou, tortellini recepty, rajčatovo smetanová omáčka, tortelini s rajčatovou omáčkou, tortelini omacka, omáčka na tortelloni, smetanova omacka na tortellini, tortelini s omáčkou, těstoviny s rajčatovou omáčkou, omáčka k tortelloni

Suroviny:
těstoviny tortelliny plněné masem, olej, mouka hladká, mléko, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, olivy zelené, sůl, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu