Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,18 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 8,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo, tofu, zelo - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDyG
Moje poznámka
Knedlo, tofu, zelo - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDyG
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 11 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 11 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 11 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
veganské knedlíky,
vegan recepty,
tofu recepty zdravá výživa,
vegetariánské knedlo zelo,
veganské vepřo knedlo zelo,
recepty z tofu,
vegan knedlik,
veganske knedlo vepro zelo,
veganske knedlo zelo,
nadýmá tofu,
vegan knedlíky,
knedlo zelo pro vegetariány,
knedlo zelo vegetarianske,
vegetariánské knedlo zelo vepřo,
vegetariánské vepřo knedlo zelo,
tofu recepty vegan,
knedlik vegan,
vege vepro knedlo zelo,
knedlo zelo vepro vegan,
recept knedliky zdravá výživa
Suroviny:
tofu marinované,
zelí sterilované,
knedlík polentový,
cibule,
olej,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl,
cukr
Komentáře (19)