Postup přípravy
Krok 1: Na jednu várku nakrájíme asi 750-1000 g syrového špeku na přibližně velké kostičky asi 15 - 20 mm velké (čím jsou kostky větší, tak se musejí v druhém cyklu škvařit déle).
Krok 2: Várku dáme do DP a nalijeme cca 1-2 lžíce vody.
Krok 3: Dáme špetku celého kmínu.
Krok 4: DP zavřeme a škvaříme i s háky programem 9 = marmeláda.
Krok 5: Máčknem START. A je to.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Moje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 38 minutami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 48 minutami
Biskupský beránek
Přidáno před 15 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 17 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebové bagety
1Jirina před 8 minutami
Anglické palačinky
káťa před 1 hodinou
Jedničkové rybí filé
cookamater před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 3 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 10 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 12 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 13 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 13 hodinami
Tématické fráze:
skvareni sadla v domaci pekarne,
výroba škvarku,
skvarky,
škvařené sádlo z domácí pekárny,
výroba domácích škvarků,
škvaření sádla v pekárně,
škvarky recept,
škvarky z domácí pekárny,
výroba škvarek,
škvarky v domácí pekárně,
domácí sádlo,
skvarky vyroba,
recept na škvarky,
domaci skvarky,
domácí pekárna škvaření sádla,
skvareni sadla,
domácí škvařené sádlo,
domaci vyroba skvarku,
jak se delaji skvarky,
škvaření sádla recept
Suroviny:
špek,
voda,
kmín celý
Komentáře (25)