Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné a zapečené kuřecí rolky

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 361 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny174,00 g
Tuky35,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 4,61 g
Sůl11,53 g
Sacharidy6,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Opatrně přes fólii naklepeme, osolíme, okořeníme. Krok 2: Na každý plátek masa dáme šunku, kousek Mozzarelly, kousek sušeného rajčete a bylinky. Krok 3: Maso stočíme do závitku a sepneme párátkem. Ještě posolíme a okořeníme. Krok 4: Brambory řádně vydrhneme nakrájíme na plátky a dáme do zapékací mísy. Brambory osolíme a poklademe bylinkami a sušenými rajčaty. Krok 5: Závitky zprudka opečeme ze všech stran na oleji ze sušených rajčat. Krok 6: Opečené závitky přendáme do zapékací mísy, přelijeme výpekem. Můžeme přidat ještě troch oleje z rajčat. Krok 7: Mísu zavřeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme asi 30 min. Sundáme alobal, závitky poklademe plátky Mozzarelly , Vrátíme do trouby zapneme gril a necháme tak 3-5 min. grilovat.

Zveřejněno 12. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JKwl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JKwl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

já k tomu udělala francouzské brambory a maso s výpekem jsem i s trochou kuřecího vývaru dala samotné do trouby a omáčku pak zahustila :)

:-):yes:

Krásný recept :yes::yes::-K

Ještě jednou všem děkuji:-K

velmi jedlé :yes::-D foto krásné;-)

+16 :yes::yes::yes: krásné foto :-O:-p:-K

Prima recept :-p:-p:yes:

Moc pěkné pečené a zapečené masenko:yes:

krása..úplně souhlasím s Aničkou:yes:

Mňam! Krásné foto i receptík :yes::-K

Aztéka milujeme:-*Parádní složení surovin:yes:moc fajn fotopostup a krásná mňamka na talíří:yes::-K:-p

Hani, moc pěkný a já bych si musela dát na talíř daleko, daleko víc:-p;-) Máš 11.bod:yes:

Hezounké...:-p:-p:-K

Hmmm, nádhera!!!:-p:yes:

magdalenka:děkuji:-8:-K

Simona Kucerova:děkuji:-8:-K

Načíst další komentáře (9)

Tématické fráze:
kuřecí rolky, zapečené kuřecí rolky, plněné kureci rolky, zapečené kuřecí rolky se smetanou, kuřecí kuřecí rolky, recept na kuřecí rolky, kuřecí rolky recept, kuřecírolky, rolky z kuřecích prsou, kuřecí rolka, plněné kuřecí závitky zapečené, zapečené plněné kuřecí maso, rolky z kuřecího masa, kureci rolky v troube, kuřecí rolky s mozzarelou, zapečené kuřecí závitky, masové rolky, recepty kuřecí rolky, kuřecí rolky na grilu, závitky z kuřecích prsou

Suroviny:
prsa kuřecí, šunka schwarzwaldská, sýr mozzarella, rajče sušené, sůl, koření, bazalka čerstvá, rozmarýn, tymián, brambory

Přidat fotografie receptu