Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 650 kJ / 1 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,58 g |
Tuky | 90,77 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Moje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 59 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky,
karbanátky se žampiony,
mleté maso se žampiony,
karbanátky ze žampionů,
mleté maso žampiony,
karbenátky s žampiony,
karbanátky s žampiony,
chin-su,
karbanatky ve fritaku,
karbanátky z žampionů,
rybí omáčka chin-su,
mleté karbanátky,
mlete maso s žampiony,
žampionové karbanatky,
karbenatky ze žampiony,
mlete maso na zampionech,
karbanatky žampion,
domácí china recept,
karbenatek ze zampionu,
karbanátky z žampiony
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
klobása,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
rohlík,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (7)