Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 635 kJ / 2 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 197,32 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s ořechy (Badridžany nigvzit)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AJJ
Moje poznámka
Lilek s ořechy (Badridžany nigvzit)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AJJ
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 11 minutami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
dobrý recept na smažený lilek,
baklažán s orechy,
gruzínský lilek,
proč je lilek hořký,
recept lilek s ořechama,
gruzínské recepty,
kjopolo,
proč se lilek solí,
zapeceny lilek gruzie,
pikantní cuketové lup,
gruzie lilek recept,
gruzie recept,
lilky s ořechy gruzie,
proc se lilek dava vypotit,
gruzinska lilky s ořechy,
gruzinsky baklažan s ořechy,
gruzínský pečený lilek s ořechy,
lilek gruzie,
lilek s vlasskymi orechy,
badridžany z lilku
Suroviny:
lilek,
olej,
česnek,
kmín celý,
sůl,
ořechy vlašské
Komentáře (26)