Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klíčky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Amazonkaztrutnova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Množárnička: Uřízneme spodek PET lahve, čímž nám vznikne miska. Tu prodírkujeme a množárnička je hotová. Krok 2: Klíčení : Hrst luštěnin přes noc máčíme ve vodě a ráno přemístíme do množárničky a v ní je propláchneme. Krok 3: Množárničku umístíme do hrnce a přiklopíme pokličkou. Tak budou semínka ve tmě a teple. Krok 4: 3-krát denně semínka proplachujeme a za dva nebo tři dny máme chutné a zdravé klíčky.

Zveřejněno 22. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDvG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDvG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tak já už klíčím. Měla jsem ještě doma směs semínek ;-) Já jsem to dříve dělala úplně jinak, tak jsem ráda, že i obyčejný hrnec pomůže.

JJ, prima věc, to doporučuji :-) dělám tohke už nějaký ten pátek :yes:podle uvedeného odkazu, přijde mo to ještě o chlup a ušpiněnou misku jednodušší :-D hobby.idnes.cz/lusteninove-klicky-plne-vitaminu-mate-za-tri-dny-staci-pet-lahev-a-voda-1mu-/hobby-domov.aspx?c=A100217_133611_hobby-domov_mce

Také přidávám bodík za moc príma vychytávku;-)Určitě vyzkouším i já:yes::yes:

Je tu jiz recept od magdalenky a Iljusi. Ta plastova lahev se mi nelibi, nevim proc, asi jsem staromodni.

Mně se to také hodí :yes::-)

Fantazie:yes::yes::yes:
Hned dneska zkusím, PETek je doma vždycky dost, luštěniny se také najdou, fantastický nápad. Bodík je jasný;-):-D:yes:

Vando, vítej v naší Topkové rodině a ať se ti tu líbí;-):-K
Dobrý nápad za vytvoření klíčků ti dávám 1.bod:yes:

Tématické fráze:
klicky, klicky recepty, klíčky recept, luštěninové klíčky, recepty s klíčky, recepty z klíčků, klíčky z luštěnin - recepty, recept na klicky, domácí klíčky, bramborové klicky, kličky z luštěnin, recept klíčky, lusteniny a klicky, hobby.cz recepty, klíčení v pet lahvi, klíčky príprava, luštěninové klíčky recepty, jak udelat klicky cocky, polevka z naklicene cocky-receptar, klíčky luštěnin a děti

Suroviny:
fazole, voda,

Přidat fotografie receptu