Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlet pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJpv
Moje poznámka
Kotlet pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJpv
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 14 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 5 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 9 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 10 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový kotlet pražského uzenáře,
pražský uzenář,
vepřový plátek pražského uzenáře,
pražsky vepřový kotlet,
domácí uzenář,
veprove prazskeho uzenare,
veprove maso prazskeho uzenare,
uzenářský kotlet,
vepřová kotleta pražského uzenáře,
vepřová plec pražského uzenáře,
pražský plátek,
vepřové nudličky pražského uzenáře,
pražský uzenář recept,
krkovicka pražského uzenare,
domácí uzenář recepty,
vepřové dle pražského uzenáře,
vepřový kotlet dle pražského uzenáře,
kotlet podle uzenáře,
kotleta recepty,
prazsky uzenar recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
šunka,
párky,
žampióny,
smetana sladká,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
šťáva citronová
Komentáře (15)