Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudličky po židovsku

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

scapukla

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení)

Pokud máte rádi kuřecí stripsy z jednoho nejmenovaného fastfoodového řetězce, zapomenete na ně po přípravení kuřecích nudliček z našeho receptu. Namarinujte kousky masa, osmažte v trojobalu a doplňte při podávání zeleninovým salátem.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 587 kJ /
618 kcal
Bílkoviny117,87 g
Tuky15,84 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 636 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy1,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky, posolíme a přidáme prolisovaný česnek. Vše promícháme a necháme chvíli uležet. Krok 2: Pak obalíme v trojobalu. Nejprve v mouce, pak prošlehaném vejci a nakonec strouhance. Krok 3: Vložíme do rozehřátého oleje nebo sádla a usmažíme. Krok 4: Podáváme s brambory na jakýkoliv způsob, hranolky, bramborová kaše či šťouchané.

TIP: Jak vařit bramborovou kaši

Zveřejněno 14. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudličky po židovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gyp6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudličky po židovsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gyp6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

:-)<3:yes::-K

To udělám taky,už ted mám na to chut.papa<3:-K:yes:

Já kuřecí nudličky obaluji tak, že si rozkvedlám vejce, do něj přidám co chci (česnek, koření, sůl), trochu hladké mouky, rozmíchám, pak doředím mlékem na řídko. Do toho namáčím kousky, vidličkou vhazuji do strouhanky, obalím, skládám na tácek a vždy zaplním celou pánev. Pak vyberu vše naráz děrovanou lžicí a následuje další tácek... Stejně balím žampiony, nebo květák (ty ale bez česneku a koření).

Bibinka:

Včera uvařeno,pochutnali jsme si:-p bod a foto následuje:yes: obaloval jsem je ,jak píše bibinka,bylo to rychlejší,než řízky:yes:

Eliza:Děkuji za foto ;-)

Díky česneku je to moc dobré, posílám foto a bod.:yes:

Bibinka:Tak zo přesně dělám i já :yes:

toto jsem ještě nedělala, může to být dobrota;-):yes::-)

Jistě velká dobrota, na kterou jsem dostala i chuť:yes:

scapukla: Vítám tě v naší Topácké rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-):-K
Obaluji jen ve vajíčkách a strouhance, všechno maso dám do vajec, pak dám všechno do strouhanky, poválím, vyndavám jich víc najednou, dávám do rozpáleného oleje, kde je zmáčknu, aby z toho byly placičky a to jde rychle.;-) Dávám ti 1.boda:yes:

scapukla:Udělat vetší tak 1 cm silné, ale může to být jako kousky, to je celkem jedno.

magdalenka: mám tu podobný recept, obalit to jde trochu hůř, ale jde to;-)

magdalenka:Udělat vetší tak 1 cm silné, ale může to být jako kousky, to je celkem jedno.

Nudličky sa ťažko obaľujú v trojobale. Aké veľké ich máš?

Katka: nepatlám sa, neskúmam - slušne som sa opýtala autorky receptu. Pred 3 rokmi.

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
kuřecí nudličky po židovsku, kuřecí po židovsku, kuřecí prsa po židovsku, jatra po židovsku, kuřecí kousky po židovsku, pečené kuře po židovsku, maso po židovsku, kuřecí prsa po židovsku, kureci maso po zidovsku, kuřecí nudličky a květák, po zidovsku, kuřecí nudličky ve strouhance, židovské kuřecí nudličky, kyta po zidovsku, kuřecí prsa po židovskou, kuřecíé po židovsku, kuřecí nudličky se strouhanými brambory, strohané pečené brambory po židovsku, kučecí nudličky a bramborová kaše, kučecí na nudličky recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, česnek, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu