Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot Cupcake

Výborné cupcakes chutnající po tyčinkách Margot, s kyselejším krémem a ozdobičkami z hmoty vyrobené z bonbonů marshmallow, jsou lákadlem tohoto receptu. Připravte je svým blízkým při oslavě. Jednoporcové dortíky určitě sklidí úspěch.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

50

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 144 kJ /
7 205 kcal
Bílkoviny100,19 g
Tuky459,29 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 909 mg
Sůl2,71 g
Sacharidy639,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umícháme vejce s oběma cukry, přidáme olej, šlehačku a přidáme sypké přísady. Krok 2: Poté vmícháme nastrouhané Margotky. Krok 3: Pokud je těsto hustější, přidáme trochu mléka.
Vložíme do formiček ( do 3/4 objemu ) a pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C. Zda je upečené zkusíme špejlí. Krok 4: Přichystáme krém ušleháním Lučiny s máslem a cukrem (chvíli trvá, než se spojí )a vmícháme jemně nastrouhanou Margotku. Krok 5: Stříkáme po zchladnutí krémem z cukrářského v sáčku na cupcakes a dozdobíme . Krok 6: Ozdoby z hmoty z Marshmallow: Bonbony rozpustíme v mikrovlnné troubě spolu s tekutými přísadami, pak lžící smočenou v oleji vymícháme a dáme tolik cukru a smetany, kolik utáhneme. Krok 7: Na vále vypracujememe hmotu spolu s cukrem a smetanou, pokud není hustota jak tužší kynuté těsto. Pokud se trhá, namočíme ruce ve vodě a prohněteme. Z připravené hmoty tvarujeme ozdoby.

TIP: Jak připravit cupcakes - rady a tipy

Zveřejněno 17. 8. 2013

Poznámka autorky hemriettas

Krém je kyselejší,tak se nelekejte :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot Cupcake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vw8r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot Cupcake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vw8r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Tak to jo :-K, já mám klasický muffinový plech. Ale jsou fakt moc dobré:yes:, děkuji za recept.

bystrouska: ;-)

Jsou výborné :yes:. Dělala jsem z poloviční dávky a mám jich jen 12 :-O, což je divné, když z celé dávky jich má být 50ks. Na krém jsem ušlehala1 šlehačku se ztužovačem a smíchala jsem jí s 1/2 tvarohu ušlehaného s moučkovým cukrem. Krém mi vyšel přesně na 12 kusů :-). Dozdobila jsem kouskem Margotky :-K. Odpoledne nesu cupcakes vnukovi k narozeninám , tak snad budu mít úspěch.

bystrouska: Dobrý den,záleží na velikosti košíčků...podle toho jsou pak kusy,já měla hodně malé.

Moc se mi to líbí WOW :yes::yes::-p

Hmm 3 Margotky to může být chuťově výborné :-p:yes::yes::yes:

hernajs:-O to vypadá moooc dobře;-):-p:yes::yes:

Vypadají nádherně... navinulejší krémy mám ráda, nejsou tak fádní...Margotku miluju... takže za mě + bodík:-!:yes::-)

půvabné sladké jednohubky, vděčná dobrota, obzvláště pro děti. děláme každý rok pro dceru do školy, když má narozky;-):yes:

alena.kyp:
Bylo psané 6 lžic,což v pevném stavu je trochu problém,tak jsem to odhadla a zdálo se mi to málo...takže nakonec padla celá kostka...
Máslo jsem trochu povolila v mikrovlnce.

Pěkné dortíčky::yes:, toho másla do krému je celá kostka?;-):-))

chocolate:
děkuji za pochvalu :-K

hemriettas:Já děkuji za podrobný recept, jsou opravdu vymazlené:-p.

chocolate:
kujííí ;-)

Jindřiško:-K, máš je moc hezké, ale oprav si název-správně je cupcake;-).Přidávám první bodík:yes:.

Tématické fráze:
cupcake, těsto na cupcake, cupcake pro děti, recept na cap cake, cup cake, cupcake recepty, cupcake recept, capcake, recepty na cupcake, cupcake v mikrovlnce, cupcaky, cup cace, recept na cupcake, recept cupcake, cupecake, cupcake top recepty, margot capcake, recepty na cap cake, cupkake, výborné cupcake

Suroviny:
tyčinky, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, šlehačka, mléko, máslo, lučina, čokoláda margot, cukr, marshmallow, olej, rum, tresť mandlová sladká, cukr moučkový, smetana

Přidat fotografie receptu