Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené řezy s pudinkovo-smetanovou náplní

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min bez doby odležení

60 min (60 min příprava, bez doby odležení)

Ohlásila se vám nečekaná návštěva a vy nemáte dezert ke kávě? Zachrání vás náš recept na nepečené řezy z Bebe sušenek. Proložené jsou lahodným krémem z čokoládového pudinku a vyšlehané smetany. Ideálně by se měl nechat odležet v lednici do druhého dne, aby sušenky nasákly vláčnost z krému.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 352 kJ /
3 191 kcal
Bílkoviny63,22 g
Tuky162,23 g
Vláknina4,44 g
Cholesterol 447 mg
Sodík 694 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy367,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dno hlubšího plechu vyložíme světlými sušenkami. Z mléka, pudinků a cukru uvaříme hustý pudink. Krok 2: Na první vrstvu sušenek rozetřeme vrstvu horkého pudinku. Krok 3: Opakujeme vrstvu sušenek a pudinku (dáváme-li to na menší plech). Končíme kakaovými sušenkami. Necháme vychladnout. Krok 4: Vyšleháme šlehačku s vanilkovým cukrem do tuha. Vmícháme zakysanou smetanu a tento krém natřeme na tmavé sušenky. Krok 5: Na povrch nastrouháme čokoládu a necháme rozležet do druhého dne v ledničce.

TIP: Moučník s sebou do krabičky? Poradíme vám, jak na to

Zveřejněno 2. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xy9z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xy9z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

Prostě mňamka::-):-):-):-):-)

Luxusní :-K:yes:

:-O:-)<3:-*:-K:-D:-8:-p;-):-Q:-O8-(:-(;-(:-((:-//:-?:-!:yes::no:

mnam vypada dobre zkusim

chci se zeptat kolik vrstev tam mam dat tech bebe svetlych ?

Dovolila jsem si přidat fotečku:-8,už jsem děla podruhé,tentokrát jsem přidala mandarinky a je to taky dobré,vydrží jen do příchodu rodiny a je fuč:-))

Takovychle bucheteenek ja by se ujedla...:-8 nejjednodussi veci jsou ty nejlepsi :-K

to dělám často :-)... nejlepší a zároveň nejlehčí dezert :yes:.. jen dávám vanilkový pudink, posledně jsem zkusila kokosový a to byla pecka.. a nahoru dávám tu zakysanou s bílým jogurtem, pul na pul.. a na jeden rožek nasypu čokoládová srdíčka, na druhej pláteček mandarinky :-8 vypadá to fantasticky a nedá se na tom nic pokazit doporučuji ;-)

krásné řezy :yes::yes::-p:-K

ja to delala s vanilkovým pudinkem a mnamka:-)

Je ještě chutnější když se do šlehačky přidá kandované ovoce třešeň nebo mix jinak paráda:yes:

www.toprecepty.czJá dělala podobný bez pudinku ale zkusím i tento.:-):yes:

Miroslava 5. 9. 2013 06:25
Díky za fajn nápad...na víkend bude mňamka:yes::yes::yes::-))

UKLÁDÁM!!!!! Už se těším, jak to zkusím!!!!:-p:yes: 11+ bodík

určitě vyzkouším,sbíhají se mi sliny :-p:yes::yes::yes::yes:

Načíst další komentáře (12)

Tématické fráze:
nepecene rezy, nepečené bebe řezy s pudinkem, nepečené bebe řezy se zakysanou smetanou, bebe rezy nepecene, pudinkovo smetanová buchta, smetanová náplň, nepecene bebe rezy, nepečené řezy ze zakysané smetany, nepečené bebe se zakysanou smetanou, pudinkovo šlehačkový krém, nepečené řezy s pudinkem, řezy s pudinkem, nepečené dezerty s pudinkem, pudinkovo smetanová buchta s čokoládou, bebe řezy s pudinkem nepečené, jednoduché pudinkové řezy bebe, nepečeny pudinkovy řez, smetanove naplne, nepecene bebe rezy s pudinkovym kremem, nepecene pudingové řezy s bebe

Suroviny:
sušenky bebe mléčné, sušenky bebe kakaové, mléko, pudink čokoládový, cukr krystal, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, cukr vanilkový, čokoláda

Přidat fotografie receptu