Postup přípravy
Krok 1: Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý.
Krok 2: Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy (naznačení kabiny), potřeme celé auto krémem.
Krok 3: Po ztuhnutí potáhneme marcipánem a dozdobíme.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Moje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
hasičské auto prodej,
hasicska auta na prodej,
dort pro hasiče foto,
hasičská auta prodej,
dort hasické auto,
prodej hasičských aut,
dort hasicske auto,
hasičské auto z marcipánu,
hasické dorty,
hasicke auto dort,
hasičské auta na prodej,
dort hasičské auto postup,
dort hasičské auto foto,
hasicke hračky,
marcipanove dorty hasicke auto,
prodej hasicskeho auta,
hasičské auto dort,
hasiči auta na prodej,
hasičské auto na prodej,
prodej hasičská auta
Suroviny:
korpus světlý,
korpus kakaový,
marmeláda rybízová,
krém vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (9)