Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 614 kJ / 2 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,85 g |
| Tuky | 199,11 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 7,25 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky.
Krok 2: Také játra nakrájíme na zhruba stejné kostky, jako kýtu.
Krok 3: Kostky z vepřové kýty pokapeme citronem a olejem a dáme na 2 hodiny do lednice.
Krok 4: Na jehly pak střídavě napichujeme maso, játra zabalená v anglické slanině a půl žampionu.
Krok 5: Vše osolíme, opepříme poprášíme paprikou a vložíme do pekáče.
Krok 6: Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a poházíme na jehly.
Krok 7: Mírně podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě dočervena. Během pečení obracíme a podléváme výpekem.
Krok 8: Jako příloha jsou vhodné vařené, nebo opečené brambory.
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehla pana starosty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArpB
Moje poznámka
Jehla pana starosty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArpB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
starostova jehla,
brambory pana starosty,
starostova játra,
starostova topinka,
kýta vepřové maso recepty,
starostovi jatra,
vepřová játra pana starosty,
recept starostova jehla,
játra pana starosty recept,
starostovy játra,
starostovi koule recept,
játra pana starosty,
recepty pro pány,
rožnovská játra se s žampiony,
kuchařka jehla,
vepsova jatra pana starosty,
starostovi játra recept,
starostovy játra recept,
starostovy játra recepty,
starostova játra recept
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
slanina anglická,
olej,
šťáva citronová,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (34)
super