Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Vepřové palce z panenky jsou velmi křehké a jemné, svědčí jim krátká příprava. Po ugrilování je zalijeme voňavou marinádou ochucenou bylinkami a římským kmínem, chvíli necháme maso nasát chutě a poté se můžeme pustit do jídla.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,61 g |
| Tuky | 31,95 g |
| Vláknina | 6,15 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 21,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Moje poznámka
Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j04
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 45 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 46 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 48 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 48 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 59 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinování masa na grilování,
vepřové palce na grilu,
palce recept,
vepřový palec marinovany,
vepřové palce z panenky grilování,
marinovane palce,
propichnuty prst,
recept z veprových palců na cm,
grilovane palce,
palce vepřová svíčková,
marinování červeného masa,
grilování palce,
vepřové palce top recepty,
recepty z vepřových palců na cm,
grilovane veprove palce,
top recepty vepřové palce,
pečený vepřovy palec,
vepřové palce recept,
vepřová palce z panenky pečené,
jak vypada veprovy palec
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
olej olivový,
ocet balsamiko,
římský kmín celý,
chilli paprika čerstvá,
pepř drcený,
petrželka hladkolistá,
tymián,
sůl
Komentáře (23)
suslajda: Hani díky