Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 850 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
Tuky | 4,68 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,52 g |
Postup přípravy
Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory s celerem, slaninou a petrželkou.
Zveřejněno 18. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyD
Moje poznámka
Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoyD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 41 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
hlíva pečená v troubě,
hlíva v troubě,
pečená hlíva,
bedly pečené v troubě,
hliva ustricna v troube,
hlíva ústřičná recepty,
hliva ustrcna,
pecena hliva ustricna,
pečená bedla,
pecena hliva v troube,
bedla recepty,
bedly pečené v toubě,
pecene bedly,
recepty z bedly,
recepty s bedlami,
recept na hlívu ústřičnou,
bedla pečena v troubě,
hliva ustrisna,
recepty s bedlou,
hlíva ústřičná pecena v troube
Suroviny:
hlíva ústřičná,
houba bedla,
cibule,
česnek,
víno bílé,
šalvěj,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (17)