Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 7,05 g |
Vláknina | 12,13 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 15 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno 29. 4. 2025 05:06
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 45 minutami
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 1 hodinou
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 1 hodinou
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 10 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 10 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 12 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 15 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 15 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 16 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 16 hodinami
Tématické fráze:
pákistánské recepty,
chana dal,
kuřecí chana,
pakistanska kuchyna,
pákistánský recepty,
pákistánská kuchyně,
pakistánská kuchyně recepty,
pákistánské koření,
chicken chana,
kasoori methi,
chicken curry pakistan,
pakistanska jidla,
pakistanska cockova polevka,
chana dhal,
kureci dal,
jak dlouho vařit chana dal,
chana dal recept,
kuře chana,
chicken chana recept,
pakistanske jidlo
Suroviny:
stehno kuřecí,
chana dall,
cibule,
zázvor čerstvý,
rajče sterilované,
olej rostlinný,
ghee,
sůl mořská,
chilli,
kurkuma,
pasta česneková,
kasoori methi,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
koření garam masala,
cukr
Komentáře (13)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .