Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g |
| Tuky | 7,05 g |
| Vláknina | 12,13 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 54 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 55 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
pákistánské recepty,
chana dal,
kuřecí chana,
pakistanska kuchyna,
pákistánský recepty,
pákistánská kuchyně,
pakistánská kuchyně recepty,
pákistánské koření,
chicken chana,
kasoori methi,
chicken curry pakistan,
pakistanska jidla,
pakistanska cockova polevka,
chana dhal,
kureci dal,
jak dlouho vařit chana dal,
chana dal recept,
kuře chana,
chicken chana recept,
pakistanske jidlo
Suroviny:
stehno kuřecí,
chana dall,
cibule,
zázvor čerstvý,
rajče sterilované,
olej rostlinný,
ghee,
sůl mořská,
chilli,
kurkuma,
pasta česneková,
kasoori methi,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
koření garam masala,
cukr
Komentáře (14)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .