Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tříminutová bábovka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ella1 ella1

Snadný

Doba přípravy 6 min Doba přípravy: 3 min Doba tepelné úpravy: 3 min

6 min (3 min příprava + 3 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 558 kJ /
1 089 kcal
Bílkoviny15,71 g
Tuky45,04 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy151,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny se smíchají dohromady, přelijí do půllitrové nádoby vymazané olejem a vysypané moukou. Krok 2: Vložíme do mikrovlnky na 3 a půl minuty na plný výkon. Poté necháme ještě chvilinku dojít a vyklopíme. Krok 3: Dozdobíme třeba šlehačkou a ovocem.

Zveřejněno 22. 9. 2013

Poznámka autorky ella1

Recept jsem dostala v práci, to tam kolovalo, někomu to došlo emailem, tak jsme to dneska se synkem vyzkoušeli, jen tak, bez toho zdobení, ale je chuťově fakt dobrá. U receptu stálo v poznámce, že výhodou je, že se může začít s pečením právě tehdy, když stavíš návštěvě na kafe....a fakt, je to jedlý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tříminutová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jwx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tříminutová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jwx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

už jsem to dnes zkoušela je to výborné a ušetří to čas :-8

Alice Gregová:díky,to mě těší....u nás je problém,syn by občas něco pozobl,já sladké nejím vůbec....on si dá jen kousek na chuť,pak je těžko upéct něčeho celý plech....

Alice Gregová 9. 3. 2016 20:02
Diky za super recept, vyzkoušela jsem s rozinkami a kousky z 1/2 jablíčka, a protože jsem nechtěla jet na nákup, použila jsem kypřící prášek do perníku. Hotová bábovička je výborná, ihned přeposílám odkaz do Čech dětem!:-p

jo když nemáš sporák,a nechceš nechat chlapa hlady i s mikrovlnkou se naučíš péct i vařit :)

Tak upečeno :-)) Aale byla dobrá :-*

starykozle, upeč si bábovku klasickou sám. Mi říct manžel, že by mě s takovou bábovkou hnal z domu, tak by to nerozchodil.
Kibicovat umí každý, ukaž co umíš a upeč si klasickou bábovku sám. Ani bys to nepoznal, kdyby Ti ji naservírovala. Chytrolíne.

stary kozel 2. 11. 2013 16:36
tento recept je pre take novomanželky čo nevedia ešte varit a piect... to by som moju hnal z domu za takuto babovku;-(

prazanova 23. 9. 2013 20:58
Místo granka jsem dala strouhaný kokos, super!:-D

Dělám ji často a ráda,hlavně z úspory času a taky pro to,že na mně moc nezbyde.Zrovna včera - jen dávám 2lž.polohr.m.+2lž.hl.m. :-p:yes:

Ukládám , vyzkouším,pro mě supr, syn i manžel mají sladké chutě a tak mám uděláno hned a rovnou pro ně, aspoň mě nezbude a já nepřibydu.:-D:yes::yes::yes::yes::yes:

To je pro lenochy, jak su já. Jenom místo cukru dám sladidlo. Dnes udělám, recept ukládám a při tom se blaženě usmívám:-)):-)):-)):-)):yes::yes:

No, asi bych do toho nešla, není nad to, si raději upéci bábovku klasicky.:-//

Tématické fráze:
bábovka v mikrovlnce od hrušky, triminutova buchta, 3 minutová buchta, bábovka z mikrovlnky, bábovka do mikrovlnky od hrušky, 3minutová bábovka, bábovka z mikrovlnky hruška, minutová buchta, bábovka do mikrovlnky hruška, bábovka z mikrovlnky od hrušky, buchta za tři minuty, tří minutová bábovka z mikrovlnky, tří minutová buchta, bábovka za 3 minuty nova, bábovka v mikrovlnce hruška, minutove recepty, 3minutová buchta, buchta za 3 minuty, 5 minutova buchta, 3minutová buchta

Suroviny:
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr moučkový, skořice, vejce, olej, mléko

Přidat fotografie receptu