Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 668 kJ / 1 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,90 g |
| Tuky | 16,15 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 303,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Moje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb s olivami,
francouzský olivový chléb,
pečivo s olivami,
recepty s olivami,
domácí chleba s olivami,
domácí sušená rajčata,
olivy wikipedie,
toskánský chléb,
chléb s olivami domácí pekárna,
ušatý chleba,
domácí pekárna chléb s olivami,
chléb z domácí pekárny s olivami,
chléb s olivami v domácí pekárně,
bílý chléb s olivami,
domácí pekárna chleba s olivami,
toskánský chléb recept,
olivy recepty,
domaci chleba s olivama,
domácí pečivo s olivami,
chléb se sušenými rajčaty
Suroviny:
voda,
mouka hrubá,
kvasnice sušené,
cukr,
sůl,
olej olivový,
olivy,
koření oregáno
Komentáře (26)
Moc děkuju za odpověď. Beru to jako význu, však já se to naučím...
Ale musíte uznat, že kombinace sušená cibule, sušená rajčata a černé olivy + trochu oregana není špatný nápad...
Já už nechci zbytečně moc riskovat (tohle byla s těmi sušenými rajčaty a olivami docela drahá sranda)...
Mirčo, prosím tě, jak se to čerstvé používá? Rozdrobí se navrch, nebo se musí zadělat kvásek? Popsala bys mi to, prosím, až budeš mít chvilku?