Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,21 g |
Tuky | 128,50 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 43,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Moje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 19 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 1 hodinou
Medové perníčky
Kremrole před 2 hodinami
Moravské zelí
JuliePetule před 4 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 5 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 6 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 6 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 7 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 8 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 8 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapr se zelím,
kapr na zelí,
jak chutná moravskoslezko,
peceny kapr kysane zeli,
kapr v zeli,
kapr na kysanem zeli,
kucharka jak chutna moravskoslezko,
recept kapr se zelím,
recept kapr na zelí,
kapr se zelim recept,
recepty kapr se zelím,
kapr s kysaným zelím,
knedliky ke kaprovi,
recept kapr neobvyklý,
moravskoslezko jak vam chutna,
kapr neobvyklé recepty,
kapr na kysaném zelí a šlehačkou,
jak se píše rychvaldští
Suroviny:
kapr,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
šlehačka,
smetana zakysaná,
vývar rybí,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý
Komentáře (8)