Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech přísad našleháme těstíčko, pro lepší konzistenci můžeme přidat nebo část mouky nahradit solamylem.
Krok 2: Plátky kýty obalíme a necháme uležet přes noc.
Krok 3: Prášek do pečiva zajistí, že masíčko pěkně změkne.
Krok 4: Smažíme na oleji a na ubrousku necháme okapat.
Zveřejněno 3. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Moje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 31 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 56 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí kýta recept,
naložené vepřové maso,
naložená vepřová kýta,
naložené jehněčí,
naložená vepřová panenka,
naložené jehněčí maso,
naložení vepřového masa,
vepřová kýta naložena,
naložená panenka,
jehněčí kýta recepty,
naložené vepřové,
jak naložit vepřovou panenku,
naložení jehněčího,
nalozeni veprove kyty,
jak naložit kýtu,
jehněčí maso naložení,
naložení jehněčího masa,
vepřová panenka naložená,
jak naložit vepřovou kýtu,
argentinský býk
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
hořčice,
vegeta,
pivo světlé,
pepř mletý,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
česnek,
olej
Komentáře (18)