Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 715 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 278,17 g |
| Tuky | 68,17 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 83,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Moje poznámka
Dobrota od Toma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKPL
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty břicháče toma,
dobroty z brambor recepty,
recepty od toma,
dobroty,
sekaná brichac tom,
dobroty z brambor,
brichac tom zapecene brambory,
recepty od břicháče toma,
dobrota na obědy,
sekaná podle břicháče,
sekaná podle brichace toma,
recepty toma břicháče,
brichac tom sekaná,
sekaná břicháče toma,
recepty podle břicháče toma,
obědy podle břicháče toma,
dobrota z brambor,
recepty podle toma,
tom recepty,
dobjota
Suroviny:
brambory,
maso vepřové,
maso krůtí,
sýr hermelín,
sýr plátkový,
omáčka worcesterová,
koření,
olej
Komentáře (12)
cocoska: jojo těch brambor by tam mohlo být víc
K receptu:
A jaká byla příloha?
Také "podle surovin si umím představit jak jídlo chutná" a když to sem napíšu, tak si to obvykle pěkně "vyžeru"
Kdybyste byla registrovaná, tak vám napíšu, že to patří ke zdejšímu folkloru
Ale protože registrovaná nejste, tak vám to nenapíšu, protože nikdo by nevěřil, že to nepíšu sám sobě...
Bibinka: děkuji, nojo je to šikula :D
novelis: tak sto lidí, sto chutí, že....
Maria: když to vezmu podle sebe, tak když vidím nějaký nový recept, tak podle surovin si umím představit jak jídlo chutná tak podle toho dám bod nebo napíšu komentář a myslím, že takhle to tady má většina...