Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí čtvrtky částečně odkostíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a našlehaném vajíčku a opečeme na oleji ze všech stran. Krok 2: Naložíme je do máslem vymazaného pekáče, na každý kousek dáme šunku a sýr, zalijeme smetanou s trochou hořčice a dáme zapéct. Krok 3: Pečeme zhruba 40 minut na 200°C, ale respektujeme výkon své trouby.

Zveřejněno 14. 5. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Doporučené recepty- Alena Zniszczolová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66x9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky se šunkou a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66x9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Jana Remkova: Jani, prostě písni, žes pekla třeba 30 minut na 180°C, ale že každý musí respektovat vlastní troubu, vyhneš se zbytečným dotazům ;-);-);-), ale udáš aspoň orientačně dobu

:): No, hlavně, až bude maso měkké a maso bude mít červenou kůrku. Každá trouba je jiná. Já nerada uvádím tyhle údaje. Kolikrát je napsáno péct 40 minut a kdybych to tak udělala, mám to na uhel ;-)

Na jak dlouho?

Radime, na tom není co nezvládnout, věřím, že to budeš umět;-)

Doufám že to zvláádnu nejsem zkušeny kuchta tak jdu na to..btw: být sám doma přináší i to že si musím sám vařit :) držte palce :)

Vypadá to báječně, taková a podobná jídla se snad nikdy nepřejí :-). Vypadá to, že premiéru uskutečním o víkendu! :-):yes: Ovšem bod můžu poslat předem, už jen kvůli fotografiím...:-)

Market, propeče se super. Něco tomu asi pomůže, že to naprudko opečeš na té pánvi. Taky jsem měla strach a to fakt byly obry čtvrtky. Tak jak to vidíš,;-) to už šlo samo od kosti

Pečené kuře s čímkoliv (kromě hub:-//) je oblíbený recept, protože je to téměř bez práce. Jen přemýšlím, jestli se to stehno stihne propéct dřív, než se začné připalovat ten sýr napovrchu :-?:-? Ale asi ano, když to doporučuješ, viď ? Bodíkuju ;-)

Tématické fráze:
recepty z kuřecích čtvrtek, recept z kuřecích čtvrtek, kuřecí zadní, kuřecí čtvrtky-recept, kuře šunka sýr, kuřecí čtvrtky-recepty, kuřecí šunka, kureci ctrvrtky se zelim, co uvařit z kuřecích čtvrtek, recepty na kuřecí zadní čtvrtky plnene, pečené kuře se šunkou, kureci zadni recept, kuřecičtvrtky, kuřecí čtvrtky na smetaně, kuřecí stehna recepty, kurecí maso se sunkou, kuřecí šunka sýr, pečené kuře recept, pecene kure s houbami, pecene kureci zadni ctvrtky

Suroviny:
sůl, pepř, vejce, mouka hladká, olej, smetana, šunka, sýr plátkový, hořčice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu