Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 098 kJ / 6 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 336,50 g |
| Tuky | 622,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 3,75 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Moje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bůčková kapsa,
recept buckova kapsa s nadivkou,
plněná bůčková roláda kapsa,
plnena buckova kapsa,
kapsa z bucku,
plněná kapsa z bůčku,
masova kapsa,
bůčková kapsa recept,
bučková roláda plněná zelím,
bůčkovákapsa,
bučkova,
buckova kapsa s mletym masem,
recept bůčková kapsa,
búčkové nádivky,
búčková kapsa recepty,
bůčková plněná kapsa,
nádivka do bůčkové kapsy,
nádivka do buckove kapsy masova,
recept na bůčkovou kapsu,
nádivka do bůčkové rolády
Suroviny:
bůček bez kosti,
šunka kuřecí prsní zauzená,
salám měkký,
slanina anglická,
slanina gazdovská,
česnek,
cibule,
sůl,
kmín celý,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
vejce
Komentáře (19)
Co se do postupu nevešlo: od řezníka doneseme bůček bez kosti většinou nedefinovatelného tvaru. Kosodélník, mnohoúhelník a tyto různé tvary dostaneme do podoby obdélníku (nebo čtverce) tím, že bůček ořežeme do požadovaného tvaru a ořezy ... viz postup