Přílohová cuketa
Léto je v plném proudu, a tak přemýšlíme, do čeho všeho cuketu zahrnout. Nakrájenou na kostky ji podusíme ve vlastní šťávě, dochutíme máslem, česnekem a zelenými bylinkami a můžeme podávat jako skvělou přílohu k masu místo brambor.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Moje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
cuketa podle ládi hrušky,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
cuketa recept,
cuketa ve vlastní šťávě,
mladá cuketa recepty,
mladá cuketa recept,
cuketa na másle,
recepty z mladé cukety,
recept z mladé cukety,
mladé cukety recept,
mladá cuketa priloha,
recepty ládi hrušky cuketa,
recepty ládi hrušky z cukety,
recepty s cuketou,
tncz nova lada hruška cuketa,
cuketove recepty,
recept mladá cuketa,
recept z cukety,
cukety ve vlastní šťávě
Suroviny:
cuketa,
kmín celý,
sůl,
máslo,
pažitka
Komentáře (19)
Je to výborné a je škoda z toho dělat přílohu ;) Nechá se to jíst jen tak samotné a je to mňamka ;)