Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domáci sekaná pro amatéry

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maja Halifax

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 678 kJ /
1 596 kcal
Bílkoviny244,33 g
Tuky59,52 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 890 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy19,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso doporučuji koupit mražené a nechat volně rozmrznout, nedávat do mikrovlnky. Na sekanou je prostě lepší a pak už to jen všechno smícháme dohromady. Krok 2: Já preferuji místo strouhanky nakrájenou housku nebo toustový chléb.Vše to pořádně prohněteme, vytvarujeme dvě šišky a položíme na plech. Krok 3: Podlijeme pouze vodou nebo vývarem a dáme do trouby na 180°C asi na hodiny. Vajíčkem nepotírám. Krok 4: Pokud ná někdo tendenci, může to jednou za 30 minut decentně přetřít vodou, bohatě stačí a udělá to lepší kůrku než s vajíčkem.

Zveřejněno 17. 1. 2014

Poznámka autorky Maja Halifax

Ja vytvorim tak nejvis 5 porci, ale to jen proto, ze jsem rodina jedliku a proste nandavame jak pro slony :) Doufam, ze bude chutnat, preji dobrou chut

Bohuzel mi spadnul PC a nemohu dolozit zbytek obrazku, tedy vydrzte, nez ji budu delat znovu a foto dolozim.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domáci sekaná pro amatéry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKKZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domáci sekaná pro amatéry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKKZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

majo ahoj,
nedělej si nic z rejpavých poznámek - já jdu zkusit právě tu TVOJI sekanou! :-)

Sekaná příjde vždy vhod,buď jako hlavní chod,nebo nakrájená na tenké plátky jako menší pohoštění:-p:yes::-K

Na Toprecepty chodím od jejich založení hlavně pro inspiraci a vůbec mi nevadí stejný recept s různými obměnami.Naopak má každý návštěvník možnost prohlídky a výběru.Chtěla jsem se už mnohokrát zaregistrovat a přidat nějaký recept s fotem,ale vždy mě odradily urýpané komentáře pod mnohými recepty.O napadání a osočování v nově zaváděných diskuzí ani nepíšu;-(
Rcept i fotka se mi líbí:-p:yes:

Zase se hašteříme. Je to nutné.??? VÍM - je to normál, a proč ne. Aspoň si ji připomenem. Snad tu blbou náladu prolomím +bodíkem 2

Zdenča: že tento recept je tady x krát pomíjím,že byly v textu chyby,budiž,ale aby ani nadpis nenapsala správně,mně docela dostalo..

Ani Přece si tu nebudeme hrát na paní učitelku....jsme tu přece kvůli vaření nebo se mýlím ?????

...povětšinou jsme tady amatéři:-))
Dovolil jsem si přidat obrázek sekané nalpněné plněnou panenkou:-))
Chápu, že v Anglii nemáte rohlíky... a nemražené maso tam taky nemáte?:-))
(až vložíte autorské fofo, tak to své anihiluju - když, tak mi to prosím připomeňte SZ:-K

chyb jak máku,amatére:no:

Tématické fráze:
nadívaná sekaná, amatéři.cz, amatéři.cz, domácí sekaná s vajíčkem, recepty ládi hrušky sekaná, domácí sekaná, sekana podle ladi hrusky, sekaná z mikrovlnky, sekaná s vajíčkem, domácí sekaná s panenkou, sekaná ládi hrušky, sekaná od ládi hrušky, sekana v mikrovlnce, vaření pro amatéry, vaření sekana, láďa hruška sekaná, tncz nova levné recepty ládi hrušky sekana, sekaná s vajicky, amatéři. cz, recepty ládi hrušky plněná sekaná

Suroviny:
maso, vejce, majoránka, sůl, pepř, česnek, strouhanka, cibule

Přidat fotografie receptu