Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 359 kJ / 1 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,89 g |
Tuky | 71,42 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 130,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský křehký jablečný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NK1v
Moje poznámka
Francouzský křehký jablečný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NK1v
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 15 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 29 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na křehký jablečný koláč,
francouzský koláč s jablky,
krehky jablecny kolac,
francouzský jablkový koláč,
francouzky jablečný koláč,
francouzský jablečný dort,
francousky jablecny kolac,
francouzký koláč s jablky,
převrácený jablečný koláč,
francouzky jablkový koláč,
křehký jablkový koláč,
francozsky jablečný koláč,
křehký francouzský koláč s jablky,
francovsky jablečná kolač,
jablečný koláč,
francouzský převrácený koláč,
francouzsky křehký kolac s jablky,
křehký koláč s jablky,
křehký jablečný dort,
pravý francouzský koláč
Suroviny:
marmeláda meruňková,
cukr vanilkový,
jablko,
rum,
vejce,
sůl,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
voda
Komentáře (8)